West Pennine Veterans

 

OldBolts 761x394

DATUM: 18 mei 2024

PLAATS: Chapeltown bij Bolton

DEELNAME: 35+ teams

ACCOMMODATIE: 4**** Hotel

 

BOEKEN

Zuid-Nederland (GL, UT, ZH, ZL, NB, LB):

06 - 51 171 413     gerard@toernooivoetbal.nl

 

Noord-Nederland (GR, FR, DR, OV, FL, NH):

06 - 51 595 512     maarten@toernooivoetbal.nl


West Pennine Veterans

Nieuw 35+ toernooi op de prachtige setting van Old Boltonians AFC op de West Pennine Hills, 5 mijl ten noorden van Bolton, 16 mijl van Manchester en ongeveer 40 mijl van Liverpool. De velden liggen op een accommodatie waarvan wordt beweerd dat ze de oudste ter wereld zijn, waar voor het eerst wedstrijden werden gespeeld in 1830. 

Locatie

Het pittoreske terrein van Old Boltonians AFC ligt in het mooie Chapeltown, een dorp in heidevelden met 18e-eeuwse stenen huisjes, genesteld in de hellingen op het zuiden van de West Pennine Hills. Old Boltonians AFC, is lid van de Lancashire Amateur League, werd opgericht in 1920. Het hotel staat in het nabijgelegen Bolton, een stad met veel pubs en restaurants. 

Vluchten

Vluchten (niet inbegrepen) naar Manchester Airport zijn o.a. verkrijgbaar vanaf Amsterdam (Easyjet) en Eindhoven (Ryanair). Wij zijn graag behulpzaam met het zoeken naar de juiste vlucht.


De mening van

Malcolm Ward

"Gezellig veteranentoernooi, met prijsuitreiking in de 18de eeuwse herberg The Chetham Arms!"


Volgens ons

Voor de voetballer die ooit nog eens een wedstrijd in Engeland wilde spelen, is dit een perfecte optie. Met aankomst op vrijdag een welkoms pint in Bolton, en na afloop van het toernooi volgt de FA Cup final in de pub bij het voetbalveld! Bovendien zijn de prijzen van vliegtickets naar Manchester bij boeking bijvoorbeeld voor eind 2020, meestal goedkoop.

Accommodatie

Er zijn twee overnachtings opties; tweepersoonskamer in het 4**** Holiday Inn Hotel in het centrum van Bolton, of driepersoonskamer in het 4**** Whites Hotel gelegen bij het Macron Stadium (stadion van Bolton Wanderers). 

Prijzen

De prijzen zijn per persoon, gebaseerd op verblijf van 2 nachten in een van de hieronder vermelde hotels. Op basis van logies en ontbijt, vervoer naar de toernooilocatie en Toernooivoetbal.nl vertegenwoordiging (mogelijk Engelstalig).

 

Bijkomende kosten: Toernooideelname €100,- per team.

 

Accommodatie2 nachtenextra nacht
Holiday Inn Hotel Bolton centrum vanaf € 139,50,- vanaf € 81,-
Whites Hotel, Macron Bolton vanaf € 149,50,- vanaf € 91,-

PROGRAMMA VOORSTEL

Vrijdag 17 mei:

  • Aankomst in Bolton met welkoms pint

Zaterdag 18 mei:

  • Vervoer naar Old Boltonians AFC voor 35+ toernooi met trofee-presentatie in 18e eeuwse herberg, The Chetham Arms

Zondag 19 mei:

  • Retour Nederland of België, of extra dag

Maandag 20 mei:

  • Eventueel retour Nederland of België