Bournemouth 6s Ladies

 

dorset

DATUM: 14 juli 2024

PLAATS: Bournemouth

DEELNAME: Dames 6x6 toernooi

ACCOMMODATIE: Luxe stacaravans

 

BOEKEN

Zuid-Nederland (GL, UT, ZH, ZL, NB, LB):

06 - 51 171 413     gerard@toernooivoetbal.nl

 

Noord-Nederland (GR, FR, DR, OV, FL, NH):

06 - 51 595 512     maarten@toernooivoetbal.nl


Bournemouth Ladies

Fantastisch 6-6 voetbaltoernooi in Bournemouth, Dorset (UK) op een prachtige bestemming voor iedereen, overdag voetballen, ’s nachts feesten. Heerlijke stranden, uitstekende keuken en een uitbundig nachtleven. De clubscene trek veel internationaal bekende DJ’s. Het Bournemouth Ladies wordt gespeeld sinds 2008 en vind in 2023 plaats op zaterdag 15 juli. Het toernooi staat open voor damesteams van alle leeftijden. Er kan een maximum van 24 teams deelnemen aan dit toernooi.

De wedstrijden worden gespeeld op 6-6 gras- en 3e generatie kunstgrasvelden op het Littletown sportcentrum, dichtbij de overnachtingaccommodatie en het centrum van de badplaats.

 

Locatie

Bournemouth met zijn stranden, spectaculaire kustlijn en uitbundig nachtleven staat bekend als de bekendste badplaats van de zuidkust.

De stad is prachtig gelegen aan de Kanaalkust van Zuid Engeland, uitkijkend over de beste stranden van Engeland. Bournemouth heeft overdag een relaxte sfeer maar na zonsondergang barst het feestgedruis los in de vele clubs.

 

Vluchten

Vluchten (niet inbegrepen) zijn mogelijk vanaf Amsterdam (FlyBe) naar Southampton. Alternatief is de Megabus die via Londen of per trein. Wij helpen je graag indien gewenst.


De mening van

Stuart Wallis

"Iedere avond lijkt in Bournemouth op een zaterdagavond, naast voetbal dus ook leuk stappen mogelijk!"


Volgens ons

Perfect toernooi om het seizoen mee af te sluiten, uiteraard is het mogelijk om twee teams in te schrijven.

Accommodatie

Prijzen zijn inclusief 2 of 3 nachten in een 4-, 6- of 8-persoons stacaravan op basis van logies, bekers en individuele medailles voor de nrs. 1 en 2, vrijkaarten en/of kortingskaarten voor verschillende clubs, ToernooiVoetbal.nl vertegenwoordiging (mogelijk Engelstalig). N.b.: prijzen onder klein voorbehoud vanwege mogelijke koersstijging Engels pound.

 

Prijzen

Prijzen per persoon in 4-, 6- of 8-persoons stacaravan. Bijkomende kosten: toernooideelname Bournemouth Ladies € 50,- per team.

 

Accommodatie2 nachten3 nachten
Stacaravan o.b.v. Logies vanaf € 175,00 vanaf € 211,00

PROGRAMMA VOORSTEL

Vrijdag 13 juli:

  • Aankomst Bournemouth

Zaterdag 14 juli:

  • Toernooidag 

Zondag 15 juli:

  • Terugreis Nederland