Bournemouth 6's

 

Littledown

DATUM: 15 juli 2023

PLAATS: Bournemouth Zuid Engeland

DEELNAME: Senioren 6x6 toernooi

ACCOMMODATIE: Vakantiepark

 

BOEKEN

Zuid-Nederland (GL, UT, ZH, ZL, NB, LB):

06 - 51 171 413     gerard@toernooivoetbal.nl

 

Noord-Nederland (GR, FR, DR, OV, FL, NH):

06 - 51 595 512     maarten@toernooivoetbal.nl


Bournemouth 6's

Fantastisch 6-6 voetbaltoernooi dat voorheen in Newquay, Cornwall (UK) plaats vond. Nu op een prachtige bestemming voor iedereen, overdag voetballen, ’s nachts feesten. Heerlijke stranden, uitstekende keuken en een uitbundig nachtleven. De clubscene trek veel internationaal bekende DJ’s. Het Bournemouth 6's wordt gespeeld sinds 2008 en vind in 2023 plaats op zaterdag 15 juli. Het toernooi staat open voor teams van alle leeftijden. Er kan een maximum van 24 teams deelnemen aan dit toernooi. De wedstrijden worden gespeeld op 6-6 gras- en 3e generatie kunstgrasvelden op het Littledown sportcentrum, dichtbij de overnachtingaccommodatie en het centrum van de badplaats.

 

Locatie

Bournemouth met zijn strand, en uitbundig nachtleven staat bekend als de belangrijkste badplaats van de zuidkust. De stad is prachtig gelegen aan de Kanaalkust van Dorset, uitkijkend over de beste stranden van Engeland. Bournemouth heeft overdag een relaxte sfeer maar na zonsondergang barst het feestgedruis los in de vele clubs.

 

Vluchten

Vluchten (niet inbegrepen) zijn mogelijk vanaf Amsterdam (FlyBe) naar Southampton. Alternatief is eigen vervoer of de Megabus die via Londen naar Bournemouth rijd. Wij helpen je graag indien gewenst.


De mening van

Stuart Wallis

"Iedere avond lijkt in Bournemouth op een zaterdagavond, naast voetbal dus ook leuk stappen mogelijk!"


Volgens ons

Perfect toernooi om het seizoen mee af te sluiten, uiteraard is het mogelijk om twee teams in te schrijven.

Accommodatie

Prijzen zijn inclusief 2 of 3 nachten in een 4-, 6- of 8-persoons stacaravan op basis van logies, bekers en individuele medailles voor de nrs. 1 en 2, vrijkaarten en/of kortingskaarten voor verschillende clubs, ToernooiVoetbal.nl vertegenwoordiging (mogelijk Engelstalig). N.b.: prijzen onder klein voorbehoud vanwege mogelijke koersstijging Engels pound.

 

Prijzen

Prijzen per persoon in 4-, 6- of 8-persoons stacaravan. Bijkomende kosten: toernooideelname Newquay 6's € 50,- per team.

 

Accommodatie2 nachten3 nachten
Stacaravan o.b.v. Logies vanaf € 149,- vanaf € 197,-

PROGRAMMA VOORSTEL

Vrijdag 14 juli:

  • Aankomst Bournemouth, welkomsdrankje

Zaterdag 15 juli:

  • Het 6x6 toernooi

Zondag 16 juli:

  • Vrije dag of terugreis

Maandag 17 juli:

  • Terugreis Nederland