Doelgericht genieten in Resort Hotel Zutphen

dé ideale accommodatie voor uw trainingskamp of teambuilding

 

Voor teams die in Nederland willen werken aan de teamspirit heeft Toernooivoetbal.nl samen met Resort Hotel Zutphen een tweetal arrangementen samengesteld. Een trainingskamp voor mannen en vrouwen en een teambuilding weekend.

 

Resort Hotel Zutphen

 

Voor zowel een actieve break, een ontspannen verblijf als een zakelijke bijeenkomst is Resort Hotel Zutphen de juiste locatie. Dit 4-sterren resort biedt verrassende mogelijkheden voor sport en ontspanning. Het is de perfecte uitvalsbasis voor een weekendje weg met familie of een sportief groepsuitje. Naast 67 verzorgde hotelkamers zijn er 12 vergaderkamers en is er overal gratis WiFi internet beschikbaar. Het hotel heeft ook een gouden Green Key certificaat.

 

Sport en ontspanning

 

In het 4-sterren Resort Hotel Zutphen staat alles in het teken van een gezonde lifestyle. Het hotel biedt een grote verscheidenheid aan sportfaciliteiten onder hetzelfde dak als de hotelkamers, zoals tennisbanen, een multisportcourt, bowlingbanen en squashbanen. Het hotel biedt u ook een zwembad, sauna, Life Fitness Gym en bowlingbanen.

 

Trainingskamp mannen en vrouwen 

Het arrangement bestaat uit:

 • Verblijf van 1 nacht in een 2-persoonskamer
 • Ontbijt
 • Lunch
 • 2-gangen diner
 • Gebruik van een voetbalveld (natuur- of kunstgras) voor de duur van 90 minuten

 

Kosten: vanaf € 90,00 p.p. (extra nachten bij te boeken op aanvraag)

 

Teambuildiing weekend

 

Het arrangement bestaat uit:

 • Verblijf van 1 nacht in een 2-persoonskamer
 • Good mood ontbijtbuffet
 • Looptraining langs de rivier de IJssel
 • Sportieve lunch
 • 2 uur tennis en/of squash
 • 3-gangen dagmenu
 • 1 uur bowlen

 

Kosten: vanaf € 99,00 p.p. (extra nachten bij te boeken op aanvraag)


Opties


Ieder arrangement is naar wens aan te passen of uit te breiden met o.a. fietstocht, topchef, zeskamp, exclusief gebruik zwembad en/of sauna, enz.

 

Uiteraard is het ook mogelijk om een oefenwedstrijd te regelen tegen een gelijkwaardige tegenstander in de directe omgeving.


BOEKEN

Zuid-Nederland (GL, UT, ZH, ZL, NB, LB)

T: 06 51 171 413

E: gerard@toernooivoetbal.nl

 

Noord-Nederland (GR, FR, DR, OV, FL, NH)

T: 06 50 221 014

E: marc@toernooivoetbal.nl

 

Locatie

Iedereen die de stad Zutphen vanuit het westen nadert raakt onder de indruk van haar fraaie ligging aan het water. De rivier de IJssel en de imposante koopmanshuizen aan de kade nodigen van verre uit tot een bezoek. Iets, wat dan ook jaarlijks door honderdduizenden wordt gedaan.

 

Zutphen was ook in vroeger eeuwen al bijzonder in trek als woon- en verblijfplaats. Zutphen heeft sedert 1190 stadsrechten. Regelmatig terugkerende evenementen en de weekmarkt zorgden ook toen al voor een grote stroom bezoekers. Nu heeft Zutphen, ondanks haar relatief geringe inwoneraantal, een grote verzorgende functie voor de Achterhoek en een gedeelte van de Veluwe.

 

Rondom het oude centrum zijn de oude vestingwerken op tal van plaatsen nog tastbaar aanwezig. En in het hart van de stad ziet u statige koopmanshuizen en schilderachtige hofjes. Temidden van die middeleeuwse schoonheid treft u een moderne stad met een flink aantal bezienswaardigheden en een uitgebreid winkelaanbod met tal van speciaalzaken. De stad kent vier hotels en een groot aantal restaurants, cafes en bars. In de zomer is het goed toeven op de terrasjes in de binnenstad en aan de IJssel.