Barcelona Progresso Cup

 

Barca7

 

DATUM:   15 juni 2024

PLAATS: Barcelona

DEELNAME: Senioren teams

ACCOMMODATIE: 3*** Hotel

 

BOEKEN

Zuid-Nederland (GL, UT, ZH, ZL, NB, LB):

06 - 51 171 413     gerard@toernooivoetbal.nl

 

Noord-Nederland (GR, FR, DR, OV, FL, NH):

06 - 51 595 512     maarten@toernooivoetbal.nl


Barcelona Progresso Cup

De Progresso Cup is een 11 tegen 11 voetbaltoernooi, dat openstaat voor standaard herenteams en gelegenheid teams. Wordt gehouden op de topkwaliteit kunstgrasvelden van het trainingscomplex van RCD Espanyol in Barcelona. 

 

Locatie

De levendige stad Barcelona is bekend bij iedereen, de ooit zo typische standaard vakantiebestemming voor vele Nederlanders, is veranderd in een prachtige stad die toeristen trekt uit heel Europa. Het nachtleven is goed zoals het altijd al was, maar de plaats biedt ook fijne stranden, uitstekende restaurants, een casino en vele andere attracties.

 

Vluchten

Vluchten (niet inbegrepen) zijn verkrijgbaar vanaf Amsterdam (Transavia), Rotterdam (Transavia), Brussel-Charleroi (Ryan Air), Düsseldorf (Air Berlin), Weeze (Air Berlin en Ryan Air) naar Barcelona of Girona. Wij kunnen u helpen indien nodig.


De mening van

Dan Gallachar Coalville Town FC

"Fantastisch arrangement. Het toernooi was een geweldige ervaring. Zeer goed georganiseerd, alles op tijd. De jongens vonden het super!"


Volgens ons

Iedereen heeft wel eens gedroomd om te stralen in jpouw clubkleuren onder de Spaanse zon.

Accommodatie

We gebruiken 3*** hostels in Barcelona. Deze liggen dicht bij het centrum en het strand. Het 3*** hotel beschikt over meer personen kamers met douche, wc en satelliet TV. Het ontbijtbuffet is inbegrepen. 

 

Prijzen

De prijzen zijn per persoon. Prijzen zijn inclusief 2, 3 of 4 nachten 3*** hostel met ontbijt, transfers luchthaven - hotel - sportterrein, ToernooiVoetbal.nl vertegenwoordiging (mogelijk Engelstalig). Bijkomende kosten: toernooideelname € 70,- per team.

 

Accommodatie2 nachten3 nachten
3*** Hotel vanaf € 245,- vanaf € 275,-

PROGRAMMA VOORSTEL

Vrijdag 14 juni:

  • Aankomst Barcelona

Zaterdag 15 juni:

  • Toernooi in middag en avonduren

Zondag 16 juni:

  • Stranddag of terugreis

Maandag 17 juni:

  • Terugreis Nederland of Belgie