Costa Blanca Cup

 

Costa Blanca 2

DATUM:   29 - 31 maart 2024

PLAATS: Benidorm

DEELNAME: Dames 11 x 11 teams

ACCOMMODATIE: 3*** Hotels of Bungalows

 

BOEKEN

Zuid-Nederland (GL, UT, ZH, ZL, NB, LB):

06 - 51 171 413     gerard@toernooivoetbal.nl

 

Noord-Nederland (GR, FR, DR, OV, FL, NH):

06 - 51 595 512     maarten@toernooivoetbal.nl


Costa Blanca Cup

De Costa Blanca Cup zal in de zonovergoten Middellandse Zee badplaats Benidorm gespeeld worden voor de 26e keer in 2024. Ongeveer 300 teams uit Amerika, Afrika, Europa en alle regio's van Spanje zullen strijden in een van de mooiste toernooien van Europa. Op de maandagavond is de openingsceremonie. Teams parade achter hun landvlaggen lopen in Benidorm vanaf het strand van Levante naar het Amfitheater, waar ze worden verwelkomd door de burgemeester. Een muziek, dans en flamenco-show volgt daarna met een vuurwerk finale.

 

Locatie

Benidorm is gelegen aan de Costa Blanca aan de Middellandse Zeekust. Het is Europa's nummer 1 plaats, met prachtige stranden, winkels en uitgaansgelegenheden. Terra Mitica Theme Park en Aqualandia Water Park zijn fantastische attracties, en gratis vervoer beschikbaar. Speelvelden liggen verspreid over de stad en omgeving, tranfers zijn inbegrepen.

 

Vluchten

Vluchten (niet inbegrepen) zijn verkrijgbaar vanaf Amsterdam (Transavia), Rotterdam (Transavia), Brussel-Charleroi (Ryan Air), Düsseldorf (Air Berlin), Weeze (Air Berlin en Ryan Air) naar Alicante. Wij kunnen u helpen indien nodig. Transfer naar hotel of bungalowpark is inbegrepen in toernooikosten.


De mening van

Stuart Wallis ISL Footballtours

"Een van de paradepaardjes op toernooigebied in Europa. Voetballen in combinatie met strand en uitgaansleven!"


Volgens ons

Supergoed georganiseerd toernooi, valt in vakantieperiode voor bijna iedereen. Dus ideale combinatie van voetbal en uitrusten!


Alle wedstrijden worden gespeeld op topkwaliteit gras of de nieuwste generatie kunstgrasvelden. Wedstrijden worden gespeeld op verschillende locaties in Benidorm en in het nabijgelegen dorpen van Altea, Alfaz, Calpe, La Nucia, Finestraat en Vilajoyasa.


Wedstrijden worden gepland in de ochtend of 's avonds gespeeld om de middag zon en warmte te voorkomen.

Accommodatie

Er is een scala van accommodaties beschikbaar zijn voor de Costa Blanca Cup, met inbegrip van Bungalow Park, 2-, 3-, 4-sterren hotels. Het indrukwekkende 3*** Hotel Presidente in het centrum van het Levante strand in Benidorm is een populaire optie, net als het luxe 4**** Melia Hotel, faciliteiten omvatten zwembaden, bars, restaurants, nachtclub, cabaret, amusementsprogramma, internet en Sky TV lounge.

 

Prijzen

Bij de prijs zijn de volgende zaken inbegrepen: Meet and Greet op de luchthaven van Alicante, transfers luchthaven - accommodatie, 3 nachten accommodatie op basis van vol pension, keuze uit bungalowparken, 2-, 3-, 4-sterren hotels beschikbaar met / zonder maaltijden, transfers accommodatie - sportterreinen - evenementen, Costa Blanca Cup deelname inclusief team inschrijfgeld, deelname diploma voor elke speler, mineraalwater tijdens wedstrijden. 

 

Accommodatie3 nachten
3*** Hotel vanaf € 359,-
4**** Hotel vanaf € 379,-

PROGRAMMA VOORSTEL

Donderdag 28 maart:

  • Aankomst Alicante Airport, transfers en incheck hotel of bungalow

Vrijdag 29 maart:

  • Costa Blanca Cup toernooi van start met groepswedstrijden, openingceremony met vuurwerk

Zaterdag 30 maart:

  • Vervolg toernooi programma

Zondag 31 maart:

  • Knock-out wedstrijden en finale, 's avonds Festival Dance Party, vertrek teams