Algarve Veterans

 

Al 2

DATUM: 23 en 24 september 2023

PLAATS: Albufeira

DEELNAME: 35+ en 45+ Veteranen 11x11 en 7x7

ACCOMMODATIE: 4****Victoria Beach & Sport Resort

 

BOEKEN

Zuid-Nederland (GL, UT, ZH, ZL, NB, LB):

06 - 51 171 413     gerard@toernooivoetbal.nl

 

Noord-Nederland (GR, FR, DR, OV, FL, NH):

06 - 51 595 512     maarten@toernooivoetbal.nl


Algarve Veterans 11x11 toernooi, NIEUW: Nu ook 45+en 55+ toernooi op zaterdag 30 september 2023!

 

Toernooi

De 11x11 en 7x7 toernooien kent deelnemende teams uit Engeland, Portugal en Spanje. Arbitrage is in handen van ervaren Portugese en Engelse scheidsrechters. Na het toernooi volgt er een Happy Hour met prijsuitreiking van bekers voor winnend team en fairplay cup. Op zaterdag 23 september is er voor de twaalfde keer het 35+ toernooi met 11x11, een week later op zaterdag 30 september vind het 45+ en 55+ toernooi met 7x7 plaats.

 

Vluchten

Vluchten (niet inbegrepen) zijn verkrijgbaar vanaf Amsterdam (EasyJet en Transavia), Rotterdam (Transavia), Eindhoven (Ryan Air en Transavia), Brussel-Charleroi (Ryan Air), Düsseldorf (Air Berlin), Weeze (Ryan Air) naar Faro. Wij kunnen u helpen indien nodig. 


De mening van

Koen Vanherck, KFC Eksel uit: Belgie (BE)

“Geweldig mooi weekend gehad in Portugal, met een leuk toernooi. Alles was opnieuw goed geregeld vanuit Toernooivoetbal.nl. Nogmaals bedankt daarvoor!” Veteranen van KFC Eksel namen in september 2015 deel aan het toernooi in Albufeira.

 

Fred Wijnhof, VV Union Veteranen uit: Nijmegen (NL)

“Na het weekend Portugal is er nog veel nagepraat met uitsluitend goede herinneringen. Voor de veteranen van de v.v. Union in ieder geval reden om uit te zien naar een nieuw 35+ of 45+ toernooi op een andere locatie. Vanwege de uitstekende organisatie vanuit Toernooi Voetbal in samenwerking met ISL, ligt deelname aan een toekomstig toernooi vanuit deze organisatie voor de hand.” 


Volgens ons

De Algarve is de thuisbasis van enkele van de meest beroemde golfbanen ter wereld, waar spelers van elk niveau welkom zijn. De ogenschijnlijk eindeloze kustlijn herbergt een aantal van de beste stranden en watersport faciliteiten van Europa. Als de zon onder gaat, vindt u de levendige badplaats Albufeira aan uw voeten. Het hotel staat in Olhos D'Agua, gelegen aan het strand en niet ver van Albufeira, waar de de promenade wacht op een bezoekje. Dat is een lange straat met bars, restaurants, winkels en nachtclubs die leidt naar het strand van Praia da Oura. Het hotel biedt een minibus dienst naar het centrum van Albufeira, dat kan worden bereikt in slechts tien minuten. De reistijd vanaf de luchthaven Faro is ongeveer 30 minuten. Albufeira is de drukste badplaats aan de Algarve en heeft een zeer bruisend nachtleven. Vilamoura, de sportieve hoofdstad van Portugal, en het beste bekend om zijn internationale standaard golfbanen ligt op 10 minuten afstand. Het toernooi vind plaats op voetbalvelden van bij het hotel.

Accommodatie

U verblijft in het 4**** Victoria Beach & Sport Resort, een uitstekende locatie, vlakbij het strand en grenzend aan het nachtleven van Albufeira. Tot de sport -en recreatiefaciliteiten behoren een buitenzwembad, tennisbanen, squashbanen, een moderne health club met fitnessruimte, sauna, Turks stoombad en massage. Er zijn diverse golfbanen in de buurt.

Het hotel heeft diverse bars, ondermeer bij het zwembad. De 162 kamers en suites hebben een eigen badkamer, satelliet TV, kluisje, air-conditioning, balkon, mini-bar, koelkast, internet en 24-uurs roomservice.

 

Prijzen

De prijzen zijn per persoon.

Bijkomende kosten: € 95,- inschrijfgeld per team.

 

Accommodatie2 nachten3 nachten
Victoria Beach & Sport Resort vanaf € 297,- vanaf € 342,-

PROGRAMMA VOORSTEL

Vrijdag 22 of 29 september:

  • Aankomst Albufeira met welkomstdrankje

Zaterdag 23 of 30 september:

  • Algarve veteranen toernooi

Zondag 24 september of 1 oktober:

  • Tijd voor ontspanning:
    zonnebaden, sightseeing, golfen of een vriendschappelijk partijtje voetbal

Maandag 25 september of 2 oktober:

  • Terugreis naar Nederland